//De'Ana
Happy Holiday :)

Monday, 28 May 2012 @ 22:58 | 0 Comment [s]


Hii guys , what's up ? Are you alright ? Haha :D Kaykay , ayat first daa speaking . Proo kan ? Ecehh boooo ! Happy Holiday >< Cuti nii tak gy memane ke ? Jum laa ikut kite hangg esokk , haha :D Nnti bole hangg sesame kann ? Bole berkenal kenalan , bole bermesra mesra . Haha , habis kalau baby aku bace , nnti dye igt aku curang pulak . HAHA , sorry baby :) Baby aku rindu kau . Rindu nak jenjalan sesame dgn kau mcm hari terakhir kite kat sekolah harituh kan ? Kau daa laa buat suprise dkt aku harituh kan ? Kayy terima kasih babyy :* Lain kli buat lgi kayy , haha :D Aku suke ! Brrr ==' Hmm kayy lahh baii . Anyway , Happy Holiday to budak budak yg msih sekolah . Haha :D


Older Post
Sunshine™


Hello ! Welcome to my blog :D Enjoy ^^V


Navigations!

Diary About FB


Talk Here